Coop Fotballakademi i Straume Idrettspark

Da kan vi endelig informere om at akademiet starter opp fredager kl. 14.30-16.00 i fotballhallen i Straume Idrettspark. Tilbudet er for ivrige fotballspillere født 2009-2013.

Våre akademi-økter planlegges av  trenerveileder i ungdomsfotballen, Tom Aasen. Tom vil være godt synlig på feltet, assistert av flinke spillere fra vårt A-lag på herresiden.

Hovedfokus for øktene er at det meste skal foregå i et med/mot spill hvor det individuelt jobbes med f. eks kroppsstilling, hvilken fot man bør spille på, komme seg rettvendt så ofte som mulig  + at det jobbes med andre faser av spillet som er viktig for spillernes utvikling. 

Akademiet er ment som et supplement til lagstreninger og annen aktivitet på egne lag. Det eneste kravet som stilles for deltagelse er at spillerne er ivrige og ønsker en ekstra økt i uken. (Dette er ikke en fotball fritidsordning)

Akademiet vil følge skoleruten og det vil derfor ikke holdes økter på røde dager og andre feriedager (med mindre det kommer egen info om det)

Pris kun økt: kr 400,- per mnd. 

Pris for buss fra skole til idrettsparken: kr 150,- per mnd (fra skolene på Lille-Sotra.)

Oppsigelsetid : ut inneværende måned og neste måned. Dvs at sier man opp 15.januar så betaler man ut januar og for februar.

Oppstart fredag 30. september 2022. 

PÅMELDING HER https://app.rubic.no/Public/Events/4165