TUIL Arena.

Mål for Sotra: 2-1 Håvard Arefjord Foldnes (57), 2-2 Henrik Nyland (64).

Sotra (3-4-3): Morten Grasmo – Kristian Ree, Sebastian Brudvik, Daniel Tørum – Emil Kalsaas (Haakon Rusten Berge fra 46), Henrik Nyland, Per-Christian Pedersen, Håvard Arefjord Foldnes – Nishimwe Beltran Mvuka, Frederic Falck (Eirik Kjørsvik fra 80), Kristoffer Røttingen (Yannis Moula fra 46).

Herrene tok turen til Tromsø, for å møte Tromsdalen i 5. serierunde i PostNord-ligaen.

Tromsdalen borte er ingen enkel oppgave, men Sotra gikk ut med mål om 3 poeng, og kunne med litt bedre marginer ledet 2-0 etter 20 minutter.
I stedet scorer Tromsdalen etter 33 minutter, og 2-0 etter effektivt kontringsspill.

Laget gjør to bytter i pausen, og etter 57 minutter reduserer Håvard Foldnes. Før han i det 64. minutt sender en 45 ut til Henrik Nyland som setter 2-2. Sotra har kjempet seg tilbake og utlignet.

Resten av kampen er veldig åpen, og begge lag har sjanser til å ta full pott på TUIL arena, men det ender 2-2.
Sotra reiser hjem med et knallsterkt bortepoeng, og viser igjen at laget har tatt mange gode steg de siste sesongene.

Neste kamp er borte mot Strømmen, 13. mai kl 13:00.

3. divisjon kvinner

Sotra – Loddefjord 1-1 (1-0)
Sotra stadion

Mål for Sotra: 1-0 Emma Haugland Jensen (34).

Det var duket for oppgjør mot Loddefjord hjemme på Sotra stadion. Mange på tribunen, og J12 som ballhentere laget flotte rammer for damenes kamp denne søndagen.

Sotra hadde spillet i store deler av kampen, og etter 34 minutter gikk laget opp i ledelsen da Emma Haugland Jensen satte inn 1-0.
Loddefjord klarte ikke å komme til de store sjansene før pause. Mye takket være et bunnsolid forsvar, og og en trygg og god Karoline i mål. Med litt bedre uttelling kunne Sotra gått til pause med en større ledelse.

3 minutter før slutten av ordinær spilletid klarer dessverre Loddefjord å utligne til 1-1, som også blir sluttresultatet.
Damene er skuffet etter kveldens resultat, men har planer om å revansjere dette allerede førstkommende torsdag 11. mai. Da møter de Bjarg borte på Stavollen kunstgress, og er klar til kjempe om 3 poeng igjen.