Hærverk på anlegget

I mange år har vi vært forskånt for både hærverk og tull på anlegget vårt, men den siste tiden ser vi en utvikling som vi ikke liker. Både i fotballhallen, fotballbanene og i turnhallen skjer det ting som koster klubben både tid og penger å rydde opp i.

 

Det er sjelden de helt store tingene, men ille nok til at det blir dyrt. Toaletter som fylles med papir og annet gjør at vi må leie inn firma for å stake opp. Dører som det spennes i går til slutt i stykker og lås og dør må skiftes. Brannslukkingsapparater som tømmes svekker sikkerheten til byggene, griser mye og koster en god del å fylle på igjen. Klatring på målene ødelegger nettene. Ett nytt nett koster kr. 8.000,-. Stikkontakter som blir spent i stykker og knuser må skiftes av elektriker.

Til sist er det våre medlemmer og foreldre som må betale for alle reparasjonene, så vi vil få oppfordre alle til å følge med og gi beskjed dersom dere ser noe som ikke ser bra ut. Snakk også gjerne med «podene» om at Idrettsparken er vår egen idrettspark, og at dette er noe vi må ta felles vare på.