Ingvild – vår nye aktivitetsleder.

Hils på Ingvild Jarnæs (45), vår nye aktivitetsleder i Sotra Sportsklubb! Ingvild jobber til vanlig som leder for aktivitetsavdelingen til Fløibanen, men skal være hos oss i fem måneder mens Fløibanen pusses opp.

 

– Da shAIRskills ringte og sa de hadde en glimrende kandidat som aktivitetsleder til Sotra Sportsklubb for noen måneders utleie, takket jeg først høflig nei. Jeg så ikke for meg at et så kort engasjement hadde noe for seg, helt til jeg fikk tenkt meg om, forteller Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb.

Klubben har lenge hatt et ønske om å løfte aktivitetstilbudet (SFO) og å få utviklet et nytt konsept som drar fritidstilbudet sammen med idretten.

– I den daglige driften er det vanskelig å få tid og ikke minst kreativitet nok til å se nye løsninger. Å kunne få hjelp av en person som Ingvild med riktig erfaring, som kan se driften vår med nye øyne, er med på å bringe tilbudet over til neste nivå. Vi sa ja og har ikke angret, sier Dan.

Ingvild er godt i gang med å evaluere, samarbeide, lage aktivitetsplaner og fremdriftsplaner for Sotra Sportsklubb.

– Jeg synes dette er en veldig god ordning! Alternativet mitt var å bli permittert i perioden. Det er supert å få bidra i en annen bedrift. Jeg har funnet frem tidligere og ny litteratur for å skape nye aktiviteter, og synes det er gøy å jobbe med et nytt team, sier Ingvild.

Hun opplever Sotra Sportsklubb som veldig forskjellig fra Fløibanen, men begge skaper positive aktiviteter for barn.

– Det er kjekt å prøve seg på et nytt sted og at noen andre kan ha nytte av mine erfaringer og kunnskap. Jeg savner Fløibanen og kollegene mine, men de får jeg heldigvis tilbake. I sportsklubben har jeg blitt kjent med nye og fått et nytt nettverk, forteller Ingvild begeistret.