Klubbkonkurranse blant ungdommene og juniorene i Sotra Sportsklubb

Vinnere av klubbkonkurransen i 2019 Gutter 06

Straumemila inviterer lag/partier bestående av 5.-7.klassinger og juniorer (13-19 år) til deltakerkonkurranse med flotte premier. Konkurransen vil være mellom alle lag innen fotball, håndball og basket, samt partier i turn og boksegruppen.

For 5.-7.klassingene vil konkurransen foregå i barneløypen (2,8 km), mens for juniorene er det 5- og 10 km løpene som gjelder.  Man kan gjennomføre løpet (og få registrert tiden på EQ Timing), for at det skal bli registrert i konkurransen. 

For de lagene som ønsker å delta må lag lederne ta kontakt med Straumemila via post@straumemila.no  for å motta unik kode for påmelding. Ved å benytte denne koden ved påmelding, vil deltakerne få halv pris på påmeldingsavgiften. Påmelding skjer på www.straumemila.no

Konkurranseregler:

  1. Konkurransen gjelder for jenter og gutter i Sotra Sportsklubb i aldersgruppene 5.-7.klasse (ungdom) og 13-19 år (junior).
  2. Hvert lag/parti melder på løpere med unik kode mottatt etter forespørsel fra Straumemila. Påmelding gjelder kun ved gyldig medlemskap i Sotra Sportsklubb og tilhørighet til laget som har mottatt koden.
  3. Løpere som skal være med i konkurransen må være påmeldt senest klokken 23:59 den 15.mai 2022. Løperne får halv pris på påmeldingsavgift. I tillegg kommer 30 kr i adm.gebyr og lisens.
  4. Hver deltager fra laget som fullfører løpet og er påmeldt innen utgangen av 15.mai 2022, får ett lodd i trekningen av premien.
  5. Vinner av de fire klassene (5.-7.klasse jenter/gutter og junior jenter/gutter) vil bli trukket ut fra gyldige lodd den 22.mai 2022.
  6. Vinnerne vil motta følgende gevinst:
  • For håndball, fotball og basket – bortelag draktsett lik antall påmeldte som har fullført løpet, begrenset oppad til 11. (eventuelt overtrekksbukse om de har draktsett allerede)
  • For turnparti og boksing – overtrekksbukse lik antall påmeldt som har fullført løpet, begrenset oppad til 11.
  • I tillegg vil tre utøvere som har registrert tiden sin, bli trukket ut som vinner av Nike hettegenser.