Ny Leder Sport på plass

Sotra Sportsklubb er glade for å melde at Daniel Helleren, ny Leder Sport, er på plass på klubbkontoret fra 1.september 2022.

VELKOMMEN !

Vi har bedt Daniel fortelle litt om seg selv:

Jeg heter Daniel Helleren, er 25 år gammel og kommer fra byen Egersund. Min bakgrunn fra idrett er både som trener og daglig leder i Egersund Racketklubb. I tillegg har jeg vært trenerutvikler for Rogaland idrettskrets ved siden av mastergrad innen idrettsvitenskap og ledelse. 

Sotra Sportsklubb har for meg alltid virket som en fremoverlent klubb med ambisjoner både innenfor topp og bredde. Jeg håper å kunne styrke denne fremtidige satsingen, hvor jeg sammen med de ulike idrettene kan få laget gode rutiner og planer. Min prioritering blir å fokusere på å kollektivt løfte hverandre, hvor vi sammen arbeider som et team mot et felles mål. Jeg ser frem til min tid her i Sotra Sportsklubb og gleder meg til tiden fremover!

Sportslig hilsen

Daniel Helleren

Leder Sport