Ny samarbeidsavtale med Stiegler Advokatfirma AS

Stiegler Advokatfirma AS har tegnet ny samarbeidsavtale med Sotra Sportsklubb. Avtalen gir ett godt tilskudd til klubbdriften samtidig som både klubben, medlemmene våre og våre andre samarbeidspartnere blir tilbudt rabatterte priser på de fleste typer advokattjenester.

«Jeg tror dette er første gangen vi tegner en sponsor/samarbeidsavtale med ett advokatkontor, og ser at avtalen kan gi både klubben og medlemmene våre en fordel» sier Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb.

Linn-Marie Grymyr Dahl og Harald Alfsen tok turen til Sotra Arena forrige uke for en omvisning på anlegget i kombinasjon med signering av avtalen.
De gleder seg til å bli en synlig samarbeidspartner og ikke minst medhjelper om og når det trengs.

«Også Stiegler ser flere fordeler med å inngå en slik avtale.
Stiegler Advokatfirma er blant vestlandets største advokatfirma. Ved å ha filial på Straume, være medlem i Vest Næringsråd og nå samarbeide tett med Sotra Sportsklubb, øker vi tilstedeværelsen vår i Øygarden» sier managing partner Harald Alfsen

«I tillegg ønsker vi å støtte den viktige samfunnsoppgaven idrettslagene har ved å sørge for at barn og unge kan utøve idrett i trygge rammer», sier advokat Linn-Marie Grymyr Dahl.»