Nye Rubic Connect

Fra 10.til 17.04 fases Rubic Laget Mitt ut – og Rubic Connect fases inn som ny App. Vi er dermed oppgradert til den nyeste plattformen til Rubic.

 

I uken fra 10. til 17.04 vil brukerne oppleve at laget/gruppen ikke lenger er synlig i «Laget Mitt».
Dette skyldes overgang til ny lagstruktur, og etterhvert som lagene/gruppene oppgraderes så vil de ikke lenger være synlig i «Laget Mitt». 
Vi beklager at det derfor kan bli noen dager med redusert funksjonalitet.

Gjennom den samme uken (10. til 17.04) vil vi sende ut informasjon om hvordan du som trener vil få tilgang til all informasjon. Vi vil samtidig sende ut en enkel brukerveiledning til alle våre medlemmer.

 

Rubic Connect

Fram til nå så har Rubic Laget Mitt vært en frittstående applikasjon med overføring av data til/fra Rubic Medlemsdatabase.
Rubic Connect er bygget direkte på Rubic Medlemsdatabase og er derfor langt mer fremtidsrettet, og vil også være ett mer stabilt og robust system.

Rubic Connect har fått en betydelig oppgradering rundt alt som har med kommunikasjon, og fremstår nå som ett produkt som løser kommunikasjon med lag, medlemmer, foreldre m.m. på samme måte som Spond – men med den forskjellen at systemet er direkte knyttet til klubbens medlemsdatabase.

Rubic Connect laster du ned direkte fra App Store og Google Play.

Appen har mange funksjoner;

  • Påmelding  – Du kan melde deg på alt av aktiviteter, treninger og konkurranser eller kjøpe medlemsskap til ditt treningssenter direkte i appen.
  • Betaling – Du kan betale medlemskap, kontingent, arrangement og annet, samtidig som du har full oversikt over hva som allerede er betalt.
  • Banekalender – Her får du full oversikt over all aktivitet på alle banene i Straume Idrettspark (foreløpig fotball). Kampene importeres direkte fra NFF/FIKS.
  • En eller fler – Du kan invitere gruppevis, enkeltpersoner eller hele foreningen til aktiviteter som; treninger, kamper, møter, dugnad, sosiale sammenkomster, turer eller annet.
  • Kraftig kommunikasjonsverktøy –  Med både nyhetsfeed, mulighet for å kommunisere med en eller en hel gruppe, der du får pushvarsel om noe nytt skjer, en tid endres eller noe arrangeres. I tillegg kan du som foresatt håndtere og få oversikt over barnas kommunikasjon og aktiviteter.

KURS

Det vil bli invitert til til kurs via Teams i slutten av april. I mellomtiden oppfordrer vi alle våre trenere, lagledere og medlemmer til å starte bruk av appen. Den daglige bruken er enkel og kjapp å sette i gang med.

Send gjerne en mail til post@sotrask.no om du har spørsmål.