Nye Stadion tar form

Prosjektet med ny Stadion inneholder mange enkeltelementer, og hvor de viktigste er;

  1. Forlenge banen til totalt 105 meter + sikkerhetssoner og gangareal
  2. Nytt vanningsanlegg av banen
  3. LED flomlys
  4. Ny tribune inkl. tribunetak med ståplasser
  5. Nytt mediehus inkludert innbytterbenker
  6. Energibrønner for billigere oppvarming av garderobene
  7. Nytt kunstgress med grønn gummigranulat.

Punkt 1 og 2 er ferdig, punkt 3, 4 og 5 holder vi på med, og punkt 6 og 7 gjenstår.

SartorDrange jobber i disse dager med å montere taket til tribunene. Dette bygges i hullelementer (betong) for å være sikker på at taket tåler vekten fra all snøen som kommer fra fotballhallen. Dette gir oss dermed muligheten til ett tak med ståplasser og en fantastisk oversikt over banen.

Tribunene leveres av Norgestribunen om en ukes tid. Tribunene bygges i stål med klappseter. Ca. 300 seter skal monteres på dugnas, så her er du hjertelig velkommen 🙂

De fleste har sikkert fått med seg at innbytterbenkene står ferdig støpt. På taket av innbytterbenkene kommer ett mediehus for TV og media. Det blir ikke store dimensjoner, men tilstrekkelig og med gode fasiliteter for de som skal formidle kampene våre på TV, radio og aviser.

Varmepumpen som betjener garderobebygget var blitt 9 år gammel og klar for utskifting. For å få en bedre og mer stabil løsning har vi valgt energibrønner. Dette tar dessverre litt lengre tid, og i kombinasjon med at det ble en overskridelse på tid i sommer så blir det ikke klart til å legge nytt kunstgress før vinteren kommer.

Vi må derfor smøre oss med litt tålmodighet før vår flotte, nye og intime stadion kan brukes, men vi lover fotballkamper på banen helt i starten på neste fotballsesong.