PostNord-laget i god rute foran sesongen.

2020-laget klar til avreise på Flesland for å møte Rosenborg2

«Vi nærmer oss snart en slagkraftig tropp, men er fortsatt på jakt etter noen signeringer til» sier lagets trofaste sportssjef – Eivinn.
«Vi har trent godt siden 11. Januar, med ca 18-22 spillere på øktene, og føler oss veldig heldige som får lov til å trene som vanlig»

Laget skulle egentlig spille mot Brann 27.01, men denne kampen er flyttet til 19. Februar pga. Covid-19 restriksjonene. Det er håp om at denne kampen kan spilles, men mye er usikkert om dagen. Fordelen akkurat nå er at kampforbudet gjelder hele landet, så dermed er alle lagene i serien i samme situasjon.
Trenerteamet er uansett veldig fornøyd med øktene, og det begynner sakte men sikkert å se lovende ut med tanke på sesongen 2021.

«Med de to siste signeringene på plass – Frederick Falck og Per-Christian Tang Pedersen så har størstedelen av fjorårets tropp signert også for 2021, noe vi er veldig fornøyd med», sier Renate.
«Det gir oss muligheten til å bygge videre på fjorårets grunnlag – noe som er viktig med tanke på at mye var nytt og annerledes i fjor.»

«Vi har holdt oss i vårt eget nærområde med bl.a. spillere fra Lyngbø og Fyllingsdalen. I PostNord ligaen er dette å regne som lokale spillere siden vi ikke klarer å rekruttere alt nytt fra egen klubb. Men det er mye spennende på vei opp fra egne Sotra-rekker, og vi har bl.a. Adrian Arefjord med på våre treninger» forteller Renate.

Med Renate som utviklingsansvarlig i ungdomsfotballen, så ser vi allerede en god utvikling og kommunikasjon mellom ungdomslagene og A-laget. Det stilles store forventninger fra klubbens side mht. utvikling av egne spillere, og allerede nå ser vi gode tendenser og resultater.