Seier mot Ørn-Horten

Sjanserik 1. omgang

Kampen åpnet med to lag som ville angripe. Allerede etter 5 minutter skulle Sotra få sin første sjanse. Henrik Andersen ble spilt igjennom og lagt i bakken av Ørn sin keeper. Straffe til Sotra. Den satte Lars Kilen iskaldt i mål, og dermed fikk de blå en drømmeåpning på kampen.

Utover i omgangen fortsatte Sotra å produsere muligheter, uten å helt lykkes på siste 1/3 del. Etter halvspilt omgang var hele stadion sikker på at Henrik Andersen doblet ledelsen for Sotra da han satt ballen i nettet bak en utspilt Ørn keeper, men dommer mente at Frederic Falck hadde vært i offside.

Rett før pause fikk Ørn corner. Den fikk bortelagets Adrian Rogulj uforstyrret heade inn fra 5 meter. Dermed var lagene like langt til pause.

Uttelling i 2.omgang

Etter pause fortsatte hjemmelaget å produsere muligheter. Det skulle bli flere store muligheter, blant annet situasjoner aleine med keeper uten uttelling.
Etter 60 min trodde alle det endelig var scoring da Håvard Foldnes skrudde en corner direkte i mål, men dommer annullerte målet.

Etter 75 spilte minutter var Ørn på en visitt i Sotra sin 16 meter. Dommer pekte på straffemerket. Adrian Rogulj tok straffen for gjestene. Morten Grasmo var på ballen, men den snek seg akkurat i mål. 1-2 til gjestene.

Sotra gjorde noen bytter og fikk umiddelbar respons. Etter 55 min kom Belly Mvuka inn for Henrik Andersen. Etter 75 min kom Ole Thomas Herrem inn for Andrius Dolzenko. 3 minutter etter han entret banen, sørget Herrem for balanse i regnskapet når Belly dro seg fint nedover langs siden og la inn til Herrem som kunne bredside ballen i mål.

Bare 3 minutter senere var Sotra nok en gang farlig frempå. Et nydelig angrep ble kronet med at Mathias Madsen la inn fra kanten av 16 meteren. På bakerste stolpe sto Lars Kilen og kunne banke inn sitt andre mål for dagen. Dermed gikk de blå opp i ledelsen 3-2.
Fortsatt var det 10 minutter igjen. Ørn presset litt på siste 10 minuttene, men Sotra stod godt imot og kom til flere farlige overganger. 3 minutter på overtid satt spikeren i kisten da Lars Kilen dro med seg ballen fra venstrekanten og inn i 16 meteren før han lobbet over Ørn sin keeper og i mål. 4-2 til Sotra og 3 viktige poeng.