Sterk seier hjemme mot Staal

Sotra tok kontoll på kampen fra første stund, og allerede etter 2 minutter fikk Sotra corner. På en retur satte Henrik Nyland kontant ballen i nettet. 1-0 til de blå!

Det skulle ikke gå lange tiden før Sotra var farlig frempå igjen. Etter 9 minutter får vi frispark på rundt 20 meter. Lars Kilen satte frisparket i mål, 2-0. Drømmestart for de blå!

Sotra dominerte resten av omgangen. Det ble kun noen småfarlige dødballer og et par potensielle kontringsmuligheter til Staal. Sotra hadde mye ball, og spilte seg til flere gode muligheter. Det ble vartet opp flere gode angrep, og 5 minutter før pause økte Lars Kilen ledelsen ytterligere. Lagene gikk dermed til pause på 3-0.

Sjanserikt i 2 omgang!

I 2 omgang fortsatte Sotra å dominere kampen, selv om Staal her kom til noen flere muligheter. Hjemmelaget kunne ved flere anledninger punktert kampen helt, men lykkes ikke helt med å sette ballen i mål. I en litt rufsete periode, reduserte gjestene da Daniel Ciach satte ballen i mål fra hjørnet av 5meteren i det 69. minutt.

Det ble heldigvis et kortvarig håp om poeng for bortelaget. Etter 73 spilte minutter spilles Ole Thomas Herrem gjennom, og setter ballen kontant i mål. 4-1 til de blå, som også ble sluttresultatet.

NM neste

Nå rettes fokus inn mot torsdagens NM-kamp mot Gneist. Kampen ser du på Liland kunstgress, klokken 1800.