Straumemila 2022 – en suksess

Straumemila 2022 ble et fantastisk familiearrangement i flott vårvær, 22.mai. Rundt 500 påmeldte på de syv forskjellige løp/turene er veldig bra, sett opp mot at det har gått litt trådt å starte opp igjen med arrangementer etter årene med korona. Spesielt var det flott å se når alle de yngste startet. Nærmere 250 barn fra de aller yngste på Draumemila og aldersgruppene 1.-7. klasse på Sparebanken Vest Barnemila i samlet flokk og full fart ut på turstiene, det gjorde inntrykk!

Fra starten til Sparebanken Vest Barnemila

Også i år ble det satt løyperekorder på Straumemila, hele fire stykker. Dette er imponerende med tanke på at det ble satt fem rekorder i fjor også. Både 5 og 10 km løpene for herrer fikk nye løyperekorder på henholdsvis 15:58 og 31:56. I tillegg løp vinner av 3 km gutter (5.-7.klasse) inn på utrolige 11:14 i en svært tung løype rundt turstien ved Sotra Arena. På palleløpet ble det også satt en meget sterk rekord på 9 sekunder og 11 hundredeler over pallene innerst i bukten ved Skogavatnet.

Vinner og rekordholder på 3 km Gutter (5.-7.klasse), Jakob Eeg Lilletvedt, sammen med vinner av 3.plass, Levi Walde.

Målet med Straumemila er at alle skal kunne finne et løp eller en tur de kan delta på, og vi ønsker å bidra til å tilrettelegge for økt aktivitet i regionen gjennom lek, konkurranse og fellesskap. Visjonen vår har vi også flettet inn i logoen til løp-festivalen; Straumemila – til glede for alle. Fellesskapet kommer også til syne gjennom alle som er med på å gjøre dette til det flotte familiearrangementet vi ønsker at Straumemila skal være. Hadde det ikke vært for alle som har jobbet dugnad i forkant og under løpene, alle som har bidratt både økonomisk, praktisk eller gjennom flotte premier og sist men ikke minst alle som løp eller heiet, hadde vi ikke fått dette til. En kjempestor takk til dere alle, og velkommen igjen til Straumemila 2023.