Surt tap mot Egersund

Sotra fikk en god start på kampen. Egersund hadde en del ball, men et kompakt hjemmelag slapp ikke til noe. Flere kontringsmuligheter, og noe mer ball utover i kampen gjorde det til en jevnspilt første omgang. Etter 30 spilte minutter fikk Sotra en overgangsmulighet som endte i corner. Henrik Nyland raget høyest og stanget de i blå i ledelsen!

Etter en god første omgang av hjemmelaget, gikk lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Rotete 2. omgang

Det ble en vanskeligere andre omgang der Egersund tok kommandoen fra start i 2 omgang, og bortelaget presset på for utligning. Et litt kvikkere Egersund-lag, og en motvind ingen er spesielt glad i, gjorde det til en mer utfordrende fotballkamp i 2 omgang. Det var spilt 62 minutter da en lang ball blir spilt over Sotraforsvaret, og det lages straffe. Egersundspiller Simen Hammershaug satte ballen i mål fra 11 meteren, og 1-1. Bare to minutter senere straffes man igjen, da Stian Michalsen stod alene i feltet og satte 1-2 på en retur fra keeper.

Sluttspurt, men bare nesten

De siste 25 minuttene bar preg av et Sotralag som jaktet scoring og et Egersund som presset høyt. Den største muligheten til Sotra kom da Daniel Tørum spilte Ole Thomas Herrem gjennom. Han rundet keeper, men en god Egersund-stopper sørget for at han ikke fikk sette ballen i det åpne målet. Etter 85 spilte minutter skulle det komme nok en mulighet. Lukas Olsen stod alene bakerst i feltet, og satte ballen i mål, men assistentdommer signaliserte at Olsen var offside. En liten sluttspurt ble det, men dessverre ikke nok til å få med seg poeng denne lørdagen.