Tap mot Strømmen

Kampen åpnet friskt, og etter 5 minutter hadde Sotra allerede en stor sjanse. Håvard Foldnes løp nedover venstresiden og la inn på bakerste, der sto Lukas Olsen klar, men headingen gikk i tverrliggeren og ut. De neste 25 minuttene levde kampen begge veier. Strømmen trillet en del ball, mens Sotra kom på en del farlige overganger som vi dessverre ikke klarte og få noe helt ut av.

Lite som stemmer for de blå

Etter 32 minutter kom kampens første mål. Sotra klarerte en Strømmen corner, men ble for unøyaktig i egen boks, da Strømmen kom på nytt langs venstrekanten og la inn til Abdul Agouda som enkelt kunne sette den i mål.

Etter 1-0 målet er det Strømmen som styrer kampen, og lite stemmer for de blå. Etter 39 minutter skulle det komme en ny kalddusj. Sotra får brudd i mot etter en feil, og Christopher Cheng setter 2-0 fra 16 meters hold.

Lagene gikk til pause med 2-0. En tøff oppgave i 2. omgang ventet.

Dominerende 2. omgang

Etter en peptalk i pausen, var de blå bestemt på at dette skulle vi snu. Fra start i andre omgang tok de blå over kampen, og det ble mye spill mot etablert på Strømmen sin banehalvdel. Strømmen som kom fra to tap virket nervøs og ble liggende veldig lavt, i forsøket på å forsvare ledelsen.

Andre omgang ble en øvelse i å bryte ned ett lavtliggende lag. Midtveis i 2 omgang får Sotra en stor sjanse ved Lars Kilen, men ballen går dessverre over mål. Utover kampen produserer Sotra flere farligheter, men Strømmen står godt imot. Det blir bare «nesten» for Sotra denne gang.

Dermed ender kampen med 2-0 seier til Strømmen.

Håper på fulle tribuner 1. mai

Vi tar med oss erfaringene, og gjør oss klar for Fløy Flekkerøy hjemme på Straume Stadion, Søndag 1.mai kl 14:00

Der håper vi like mange tar turen som forrige hjemmekamp, for å støtte guttene i blått!