Tap på overtid mot serielederen

Sjansefattig 1 omgang

De første 45 minuttene var preget av få målsjanser og stillingskrig. Allerede etter 5 minutter ble Sotra tvunget til å gjøre et bytte, da Daniel Tørum måtte ut med skade. Til tross for en del rokkeringer i bakre ledd, hadde hjemmelaget god kontroll inn til pause. Både Sotra og Moss produserte noen farligheter, men det ble aldri de store sjansene i første omgang.

Solid forsvarsjobb

2 omgang bar preg av noe større dominans fra bortelaget. Moss hadde en del ball, og skapte noen farligheter som i siste sekund ble ryddet unna i egen boks. Sotras muligheter ble aldri de helt store, men hadde flere overganger det kunne blitt skapt noe på. Vi fikk se et Sotralag som forsvarte seg godt mot serielederen.

Overtidsdrama

Da kampen så ut til å ende med poengdeling og 0-0, scoret Moss 4 minutter på overtid. Målet kom etter en lang ball inn i feltet, som de gulkledde var først på. Vetle Hellestø headet ballen i mål fra 5 meter.

Mye positivt

Trener Renate Blindheim oppsummerer kampen slik:

– En del positivt å ta med oss fra en vanskelig kamp, men veldig kjedelig å ryke på overtid. Vi står godt i forsvarsspillet vårt lenge. Vi er vanskelig å bryte ned, og forsvarer egen boks bra. Det ble noen nesten-farligheter på overganger, men utenom det skaper vi litt mindre enn ønsket. Dette er noe vi skal jobbe videre med, og i de kommende kampene gjøre det vi kan for å dominere enda mer med ball, og ikke minst skape flere og større målsjanser.

Surt tap på overtid, men det kommer heldigvis nye muligheter til å revansjere seg allerede på søndag, når vi reiser til Oslo for å møte Ullern.

Foto: Janne Monsen