Torshov Sport – ny klubbleverandør

Fra 1. juni 2023 overtar Torshov Sport som klubbens leverandør av vår klubbkolleksjon fra Nike. Produktene fra Nike har vist seg å være populære blant klubbens medlemmer, noe som var viktig i avgjørelsen om forlengelse av vår 5-års avtale som går ut i år.

XXL har vært leverandør i den første 5-års perioden. Nå velger vi å beholde Nike som merkevare, men bytter til Torshov Sport som leverandør.

Torshov Sport er en av landets største leverandører til idrettslag og har mange års erfaring med idrettslagenes behov og måte å handle på.
Mange av produktene må bestilles opp til 1/2 år i forkant, noe som er en krevende logistikk for ett idrettslag. Da er det greit å ha en leverandør med god erfaring og som håndterer både innkjøp, trykking og levering til våre medlemmer, lag og grupper.

Helge Jonasdal er leder for Torshov Sport sin klubbsatsing på vestlandet, og med sine ca 20 år i bransjen så merker vi at han vet hva han snakker om – og sammen Kjersti Aasebø (daglig leder) og resten av Torshov-gjengen så er vi sikker på at vi har funnet fram til en leverandør som vil hjelpe klubben på beste måte de neste 5 årene.

«Vi har gledet oss en stund til å kunne lansere Sotra Sportsklubb som vårt siste tilskudd på kundesiden, og vi lover å ta godt vare på dere» sier Helge.

Torshov Sport sin klubbutikk holder til i Strandgaten 198. Her har de både lager, trykkeri og utsalg.
Når du bestiller fra Sotra SK kolleksjonen på Torshov sin nettbutikk så kan varene hentes i Strandgaten – eller du får de sendt med posten.

I Valkedorfsgate 5 finner du ett bredt utvalg av sko og annet sportsutstyr. Her har alle Sotra SK medlemmer rabatt – og dette får du enkelt med å vise medlemskortet ditt i Rubic Connect.

Les mer om klubbutikken og medlemshandel HER.