Trenerkabalen tar form

Håndballgruppen er veldig glade for å ha landet treneravtale med Geir Husebø og Jon Heldal.

Geir og Jon skal ha hovedansvar på guttesiden i Sotra SK neste sesong, både senior og junior. Vår gutteside består av spillere som opprinnelig kommer fra flere av våre naboklubber, en del av disse står fremdeles i sine moderklubber med bakgrunn i våre samarbeidsavtaler. Herrelaget består bla annet spillere fra Kjøkkelvik, Mathopen og Vadmyra.

I år har vi laget enda flere Partner/Prestasjonsavtaler så det blir spennende å se hvor mange spillere i våre partnerklubber benytter seg av muligheten som dette gir dem. Nye avtaler av året er Lyngbø SK, Florø Håndball og Dale IL i Fjaler.

Geir og Jon vil også pleie vår Partner/prestasjonsavtale som vi har gjort med Bergen Håndball. I første omgang så er det Jonas Fjæreide Fyllingen og Kasper Dalland (tidl Kjøkkelvik) som benytter seg av muligheten til å utfordre seg på et høyere nivå enn det vi har pr i dag. De vil kunne spille kamper også for Sotra, men det er mange hensyn som skal taes så vi får se om vi får de i blått i løpet av sesongen. Vi ønsker hvert fall å følge de i Bergen Håndball!

Geir og Jon kommer til å bringe mye humør inn i spillergruppen og vi håper at dette også skal bidra til gode økter på treningsfeltet.

Geir, Jon og Chriss Robert (Hovedtrener Damelaget og Trenerveileder) samarbeider bra og vi er sikker på at håndballgruppen kommer til å ta nye steg i tiden som kommer på flere felter.