Unødvendig poengtap i seriestarten

Sesongen startet på aller beste måte for A-lag damer, og Synnøve Arefjord satte inn 0-1 etter bare 23 sekunder. Det første kvarteret var ganske jevnt, og Djerv utlignet til 1-1 etter 17 minutter. Utover i omgangen tok Sotra fullstendig over og skapte 4-5 store målsjanser, i tillegg til en straffebom. Synnøve Arefjord la på til 1-2 halvveis i omgangen, men utrolig nok ledet vi bare med 1 mål til pause.

Jevnere andreomgang

2.omgang ble noe jevnere, men laget hadde fortsatt bra kontroll og burde øket ledelsen ved et par anledninger. I stedet slapp vi inn et unødvendig 2-2 mål etter 73 minutter og da var det klart for en hektisk avslutning på kampen. Sotra fortsatte å presse, og det var fullt fortjent da Tonje Tveit banket inn 2-3 på et herlig langskudd 5 minutter før slutt. Dermed så det ut til å gå mot en fortjent borteseier, men på overtid fikk Djerv et uforståelig straffespark etter at Josefina Långstrøm hadde gjort en kjemperedning alene mot Djerv-spissen. Hjemmelaget scoret 3-3 på straffesparket og fikk dermed 1 poeng i gave.

Ny kamp og nye muligheter på søndag

Vi burde scoret 3-4 mål til i kveld, så det føltes som en tapt kamp. Heldigvis er det ny kamp allerede kl 16:00 på søndag. Da kommer Bønes til Straume stadion.