Vil du bli med å danse med oss?

Sotra SK sitt GymX Golden Age / Stevneparti ønsker seg flere medlemmer.  Vi er en dansegruppe på ca 12 damer som trener sammen og reiser på stevner.

Frem mot sommeren har du en unik mulighet til å få prøve vårt tilbud helt uforpliktende. (23.mai, 30.mai, 07.juni, 14.juni).  Prøvetimene er gratis. 

Eksempel på Golden Age stevne https://gymogturn.no/arrangement/golden-age-gym-festival-2022/

Eksempel på Stevne https://lt-2022.no/

Golden Age Gym Festival 2022

Hvem passer dette for?

Damer og menn i alder ca 30-100 år. Gruppen kombinerer mosjon, dans og gymnastikk i et program som trenes på frem til turnstevner og Golden Age Gym Festival. Man kan fint delta uten å være med på oppvisninger og stevner hvis det er ønskelig. Ingen forkunnskaper nødvendig og klassen tilpasses nivå og ferdigheter slik at alle får en utfordring, enten du er nybegynner eller erfaren i bevegelse.

Hva tilbyr vi?

Vi er gruppen for deg som ønsker å komme deg litt ut, møte blide og sosiale mennesker. Danse og bevege deg. Du som kanskje trenger et lavterskeltilbud eller føler deg «for gammel» for andre tilbud.

Hos oss lærer du hovedsakelig showdans, en blanding av ulike dansestiler hvor trener eller instruktør bestemmer fokuset på sesongens danseprogram. Streetjazz er grunnlaget for danseklassen. Dette er en dansestil som blander elementer fra jazzballett, funk og streetdance. Oppvarming og øvelser er både tekniske og rytmiske, med fokus på teknisk oppbygging, stil og utførelse, musikalitet og rytme. Musikken hentes fra ulike sjangere.

 

Informasjon

Trener: Marit Hagen Halvorsen, som har lang erfaring både som trener og danser.

Tid: Tirsdager kl.19:30-20:30

Sted: Dansesalen i Sotra Turnhall (2.etg)- ved Sotra Arena i Idrettsveien 50, 5353 Straume 

Pris: Medlemskap i Sotra SK kr 550,- (årlig) Treningsavgift kr 1175,- (pr halvår)

I prøveperioden er det gratis.