Sotra stadion. Dommer: Sebastian Vegstein Mikalsen.

Gult kort: Dennis Horneland, Sotra, og Jibril Bojang, Bærum.

Mål: 1–0 Henrik Nyland (36), 1–1 Anders Johansen (45), 2–1 Frederic Falck (61).

Sotra (3-4-3): Morten Grasmo – Kristian Ree, Sebastian Brudvik, Dennis Horneland – Emil Kalsaas, Henrik Nyland, Per Christian Pedersen, Håvard Arefjord Foldnes – Haakon Rusten Berge (Eirik Kjørsvik fra 64), Frederic Falck, Beltran Mvuka.

Kampen

Etter et sterkt poeng borte mot den suverene serielederen i Levanger, var det duket for ny kamp på stadion mot Bærum.

Det var Sotra som hadde et klart grep om kampen fra start, men laget klarte ikke å omsette dette i en ledelse før i 36. minutt. Etter forarbeid fra målmaskin og publikumsfavoritt, Falck, satte en annen publikumsfavoritt, Henrik Nyland 1-0 fra kloss hold. Belly er et konstant uromoment, og viser flere ganger at han må passes godt på. På overtid i første omgang, skjer det som ikke skal skje. Bærum får satt 1-1 etter en corner, og lagene går til pause.

Sotra fortsatte å ha kontroll i 2. omgang, og etter 61 minutter plasserte Falck sitt 11.innskudd på målkontoen for sesongen. Sotra tok en fortjent 2-1 ledelse. Mot slutten av kampen ble det et voldsomt press mot Sotra, men laget klarte å stå imot, og rykket opp til 5. plass på tabellen

Supporterne PaleXpressen ordner som vanlig god stemning, og pyroshow er jo ikke feil. Gjengen er helt fantastisk!