Fotballakademi

Da kan vi endelig informere om at akademiet starter opp igjen for ivrige fotballspillere født 2009-2014  torsdager og/ eller fredager kl. 14.30-16.00 i fotballhallen i Straume Idrettspark. 

Våre akademiøkter planlegges av  trenerveileder i ungdomsfotballen, Tom Aasen. Tom vil være godt synlig på feltet, assistert av flinke spillere fra våre lag på herresiden.

Hovedfokus for øktene er at det meste skal foregå i et med/mot spill hvor det individuelt jobbes med f. eks kroppsstilling, hvilken fot man bør spille på, komme seg rettvendt så ofte som mulig  + at det jobbes med andre faser av spillet som er viktig for spillernes utvikling. 

Akademiet er ment som et supplement til lagstreninger og annen aktivitet på egne lag. Det eneste kravet som stilles for deltagelse er at spillerne er ivrige og ønsker en ekstra økt i uken. (Dette er ikke en fotball fritidsordning)

Akademiet vil følge skoleruten og det vil derfor ikke holdes økter på røde dager og andre feriedager (med mindre det kommer egen info om det)

 

PRIS

1 økt: kr 400,- pr mnd.

2 økter: kr 600, pr mnd.

Buss torsdag: kr 150,-

Buss fredag: kr 150,-

 

MER INFO?

For mer info;  kontakt leder for fotballakademiet Tom Aasen på tlf 92860202 eller mail: tom.aasen@sotrask.no

NB 

Dersom du ikke er medlem i Sotra Sportsklubb kan du likevel selvsagt delta på Akademiet. Da kontakter du Tom direkte og så melder han deg på. 

 

OPPSTART: 

Fredagsgruppen  starter fredag 13. januar. 

Torsdagsgruppen starter torsdag 2.februar

 

PÅMELDING HER https://app.rubic.no/Public/Events/4165

 

Oppsigelsetid : ut inneværende måned og neste måned. Dvs at sier man opp 15.januar så betaler man ut januar og for februar.