Fotballakademi

 

Fotballakademiet starter opp igjen for ivrige fotballspillere født 2011-2015 fredager kl. 14.30-16.00 i fotballhallen / ute i Straume Idrettspark. Planlagt oppstart fredag 25. august. 

Våre akademiøkter ledes av trener Martin Ågotnes, som snart er ferdig med sin mastergrad i idrettsvitenskap i tillegg til UEFA C-lisens. Martin vil være godt synlig på feltet.

Hovedfokus for øktene er at det meste skal foregå i et med/mot-spill hvor det individuelt jobbes med kroppsstilling, hvilken fot man bør spille på, komme seg rettvendt så ofte som mulig + at det jobbes med andre faser av spillet som er viktig for spillernes utvikling. 

Hovedtemaer: 

  • September: med-/mottak
  • Oktober: teknisk forståelse
  • November: score mål
  • Desember: hindre mål

Akademiet er ment som et supplement til lagstreninger og annen aktivitet på egne lag. Det eneste kravet som stilles for deltagelse er at spillerne er ivrige og ønsker en ekstra økt i uken. (Dette er ikke en fotballfritidsordning)

Akademiet vil følge skoleruten og det vil derfor ikke holdes økter på røde dager og andre feriedager (med mindre det kommer egen info om det).

Pris pr mnd: kr 400,-

Dersom du ikke er medlem i Sotra Sportsklubb  kan du selvsagt også delta på Akademiet. Kontakt da Martin direkte slik at han kan melde på. 

For mer info kontakt leder for fotballakademiet Martin Ågotnes på tlf. 93428865 eller mail: fotballakademi@sotrask.no

PÅMELDING HER https://app.rubic.no/Public/Events/4165

Oppsigelsetid : ut inneværende måned og neste måned. Dv. at sier man opp 15.oktober så betaler man ut oktober og november.