Sotra stadion. Dommer: Alexander Skjold Vermundsen.

Gult kort: Henrik Nyland, Casper Thorsen, Sotra, og Apipon Tongnoy, Strømmen. Rødt kort: Cameron Crestani, Strømmen, (to gule kort).

Mål: 1-0 Kristian Ree (7), 2-0 Per-Christian Pedersen (46).

Sotra (3-4-3): Morten Grasmo – Kristian Ree, Sebastian Brudvik (Dennis Horneland fra 86), Daniel Tørum – Emil Kalsaas (Casper Thorsen fra 56), Henrik Nyland, Per Christian Pedersen, Håvard Arefjord Foldnes (Håkon Herdlevær fra 86) – Haakon Rusten Berge, Eirik Kjørsvik, Beltran Mvuka (Kristoffer Røttingen fra 77).

Kampen

Strømmen testet ut rekkevidden til Grasmo etter ca 2 minutters spill. Deretter tok Sotra over, og spilte til tider fotball som fortjener et mye større publikum enn de som hadde funnet veien til Sotra stadion på lørdag.

Etter 7 minutter stanger Kristian Ree en perfekt ball fra Haakon Rusten Berge i mål. Da hadde Beltran «Belly» Mvuka allerede hatt et skudd like utenfor stolpen. Deretter var det stort sett spill mot Strømmens mål. Det ene vakre angrepet etter det andre rullet opp, og ballen gikk raskt i laget. Daniel Tørum var bare en perfekt avslutning unna 2-0, etter at han hadde tatt med seg ballen fra dypt inne på egen banehalvdel. At det bare stod 1-0 til Sotra da lagene gikk til pause, skal Strømmen være fornøyd med. Sotra burde ledet med langt flere mål.

Publikum hadde knapt kommet seg på plass igjen etter pause da Emil Kalsaas kommer seg ned til linjen, og får slått en 45 ut til Per Christian som setter ballen sikkert i nettet bak en utspilt keeper i strømmenmålet. Sotra fortsatte å styre kampen, og seieren var aldri truet. I sluttminuttene fikk Cameron Crestani sitt andre gule kort for dagen etter en stygg forseelse, og måtte dermed sendt i dusjen noen minutter før resten av laget.

Nå håper vi flere gjør som PaleXpressen, og kommer på stadion og heier frem a-lagene våre resten av sesongen. Det fortjener de.

Neste kamp

Mandag 2. oktober møter vi Brann 2, i vestlandsderby på Varden Amfi. Kampstart kl 18:30

Neste hjemmekamp er Junkeren 8. oktober kl 16:00.