For nye medlemmer

< Tilbake

VELKOMMEN TIL SOTRA SPORTSKLUBB

Om du allerede har meldt deg inn i klubben så har du sikkert også fått en bekreftelse på ditt medlemskap på telefon eller mail og i vår medlemsApp – Rubic Connect. Dersom du ikke har meldt deg inn ennå så gjøres dette på klubbens innmeldingsskjema;

Sotra Sportsklubb har ca. 3.100 medlemmer fordelt på 7 idretter. Fotball, turn og håndball er våre 3 største idretter. Våre treninger skjer i hovedsak i Straume Idrettspark der klubben eier og drifter hele anlegget med unntak av Sotra Arena som er en kommunal hall.

Vi anbefaler at du som nytt medlem eller forelder/foresatt tar en titt i vår nettbaserte KLUBBHÅNDBOK. Her finner du mye god informasjon om både klubbdriften, hva som forventes av våre medlemmer og hva dere kan forvente av klubben.

Sotra Sportsklubb har både lagidretter og individuelle idretter. Det er store forskjeller både på kostnadsnivå og hva som kreves for å kunne drive de forskjellige idrettene. I turn&dans er f.eks. krav om profesjonelle trenere langt større enn i ballidrettene, noe som henger sammen med sikkerhet og ferdighetsnivå. Dette gir også utslag i treningsavgiftene og hva som inkluderes i kontingentene.

I lagidrettene våre får alle våre medlemmer drakt for bruk under trening og kamp på utlån. Dvs. at draktene skal leveres tilbake til klubben når man slutter eller f.eks. har vokst ut av størrelsen.

Felles for alle våre idretter er GRATIS TRENINGSKLÆR. I Sotra Sportsklubb er vi opptatt av at alle skal kunne være med på mest mulig like vilkår. Vi gir derfor alle våre nye medlemmer en treningsbukse, T-skjorte og regnjakke. Dette er til «odel og eie» og det stilles ingen andre betingelser enn at medlemskapet må være betalt, og du må ha vært medlem i minst 3 måneder. Les mer om gratis treningsklær HER.