Reservasjon og bruk av hallene

< Tilbake

Arrangementer som krever bruk av en eller flere haller krever tidlig planlegging.
Hallene våre blir ofte reservert til arrangementer og utleie opp til ett år i forkant, noe som gjør at det som regel er for seint å planlegge et innendørs arrangement 2-3 måneder i forkant.

Sjekke ledig tid og reservere

Start med å sjekke de aktuelle datoene for arrangementet i vår kalenderoversikt.
Merk at det er Øygarden kommune som styrer kalender og reservasjoner for Sotra Arena, mens klubben styrer turnhallen, fotballhallen og alle utendørsanleggene.
Det må derfor søkes 2 steder dersom både Sotra Arena og en av de andre hallene skal benyttes.

Retningslinjer for bruk av garderober i fotballhallen

  • Garderobe 1-5 er åpen for alle lag.
  • Garderobe 6 er forbeholdt A-lag damer.
  • Garderobe 7 er forbeholdt A-lag herrer.

Garderobene kan bookes til kamper, men ikke til treninger. Mail må sendes til post@sotrask.no med informasjon om hvor mange garderober som ønskes, samt fra-til tidspunkt. Booking av garderober skal skje i god tid før kampdag!

Kamp kommer alltid før trening, dvs. at et lag kan måtte flytte tingene sine ut av garderoben hvis de bruker den til trening og det kommer lag som skal spille kamp.

I forbindelse med Postnord-ligaen benyttes begge a-lagsgarderobene og tre av de øvrige garderobene. På grunn av krav til renhold og hvem som skal ha tilgang til anlegget i forbindelse med kamp, kan ikke garderobene benyttes i forkant av / under kamp på kampdag.

Når en garderobe har vært i bruk skal den tømmes for alt personlig utstyr og lagutstyr. Utstyr som tilhører lag skal oppbevares i bodene.

Forlat garderoben slik du selv ønsker finne den!

Ved spørsmål send oss en mail;   fotball@sotrask.no