Herrer Rekrutt rykker opp til 4. div

Da er det klart. Rekruttlaget er klart for spill i 4. div i 2022, etter å ha parkert Minde 5-0 på bortebane fredag kveld.

Dette har vært målsetningen for klubben en stund, og vi har vært så nær man kan være i to sesonger. Trener Joachim Forthun sier at det å nå dette målet som man har jobbet med så lenge, smaker fantastisk.

Høy lagmoral

Joachim trekker frem hele troppen når han forklarer hvorfor vi klarer dette nå. Alle har hatt et ønske om å rykke opp, og det har vært høyt nivå på treningen fra dag 1. Guttene har virkelig levert på det man har vært enig om.

I en gruppe er det alltid noen som ikke får spille, eller være med i troppen i hver kamp, men hele gjengen har møtt opp og levert fra øverste hylle på hver trening. En fantastisk innstilling, og et velfortjent opprykk til hele troppen.

Et kortere steg mot A-laget

For spillerne i troppen betyr dette mye med tanke på å spille seg inn på a-laget. En divisjon opp gjør at steget fra rekrutt til a-lag blir mindre. 4. divisjon er en ypperlig treningsarena der guttene får brynt seg på de nest beste til Åsane, og flere gode a-lag med unge spillere.

En fantastisk utviklingsarena

Utviklingsansvarlig og A-lagstrener Renate Blindheim gleder seg også over opprykket.

Dette gjør at utviklingstilbudet i klubben blir enda bedre. Vi vil nå få enda bedre matching på våre nest beste – og tiltrekke oss enda flere ivrige og talentfulle unge spillere.
Totalt sett vil jeg si det løfter produktet vårt voldsomt. Våre unge spillere vil ha en fin vei opp mot eget A-lag i egen klubb, der man kan gå gradene.
Vi vil kunne tilby de aller beste en fin kamparena i 4. divisjon, og koble A-laget vårt enda tettere sammen med rekruttlaget vårt.

Siste kamp for sesongen

Rekruttlaget spiller sesongens siste kamp på Straume Stadion, fredag 29. oktober kl 19:30.

Kom og gi guttene en flott avslutning på sesongen.