G14 – kretsmester 2023

Sotra sitt G14 har virkelig hatt en imponerende 2023 sesong, som ble avsluttet på en fantastisk måte ved å bli både serie- og kretsmester. Før den siste seriekampen sto Sotra likt på poeng med Fyllingsdalen og Bergen Nord, men heldigvis rotet begge de andre lagene bort viktige poeng. Sotraspillerne holdt hodet kaldt, og under press leverte de en meget god kamp mot Fana som resulterte i en 4-2 seier. Dermed var kretsmestertittelen et faktum.

Sterkt og stort kull

Sotra G14 sitt nivå 2-lag spilte seg til seier i sin 2. divisjonsavdeling, og nivå 3-laget kom på andreplass i sin 3. divisjonsavdeling. Dette viser at suksessen ikke bare begrenser seg til en liten del av gruppen, men vitner om solid bredde og talent blant hele 55 spillere på kullet.

God plassering i Norway cup

I tillegg til solide prestasjoner og resultater i lokalt seriespill, kom guttene på 4. plass i A-sluttspillet i Norway Cup i sommer. Imponerende med tanke på at dette er den årsklassen med flest lag i hele Norway Cup.

Spennende de kommende årene

Sotra G14 kan virkelig være stolte av det de har oppnådd i 2023 sesongen. Guttene har hatt en formidabel utvikling i løpet av året, og viser nå at de er et lag som blir å regne med på alle nivåer.

Vi ser frem til å følge med på hva fremtiden bringer for dette talentfulle og ambisiøse kullet.