SmartDok Arena. Dommer: Magnus Henriksen Tjelle, Norild.

Gult kort: Håvard Nome, Øyvind Veseth Olsen, Runar Overvik, Christian Reginiussen, Alta, og Kristian Ree, Casper Thorsen, Sotra.

Mål: 0-1 Frederic Falck (3), 1-1 Håvard Nome (str.90).

Sotra (3-4-3): Morten Grasmo – Kristian Ree, Sebastian Brudvik, Daniel Tørum – Emil Kalsaas, Henrik Nyland, Per Christian Pedersen, Håvard Arefjord Foldnes – Haakon Rusten Berge (Kristoffer Røttingen fra 72) (Casper Thorsen fra 88), Frederic Falck, Beltran Mvuka.

Kampen

I Postnord-ligaens 2. runde tok Sotra turen til Alta.

Selv om Alta hadde mye ball, var Sotra det giftigste laget, og allerede etter 3 minutter hadde Frederic Falck økt målkontoen sin og gitt bortelaget en 1-0 ledelse. Alta skapte ikke mye før pause.

Da dommeren blåste i gang 2. omgang fikk vi det samme kampbildet. Sotra skapte mye, men klarte ikke å omsette sjansene til mål. Alta skapte lite, men fikk mulighet til å utligne på et straffespark 5 minutter på overtid. Morten Grasmo er etter ballen, men Håvard Nome setter 1-1.

En utrolig kjedelig slutt på en ellers god bortekamp.