Her kommer en liten oppsummering av de 3 siste kampene til A-lag herrer.

M.U.S. Stadion Sandskogan. Dommer: Oliver Skaret Barsøe.

Gult kort: Adrian Bartel, Jørgen Havig, Oskar Stølan, Stjørdals-Blink, og Daniel Tørum, Sotra.

Mål: 1-0 Mads Lillebo (19), 1-1 Eirik Kjørsvik (35), 2-1 Lillebo (42).

Sotra (3-4-3): Morten Grasmo – Kristian Ree, Sebastian Brudvik, Daniel Tørum – Emil Kalsaas, Henrik Nyland, Per Christian Pedersen, Kristoffer Røttingen (Casper Thorsen fra 65) – Haakon Rusten Berge, Eirik Kjørsvik, Beltran Mvuka.

Kampen

A-lag herrer har gjennomført en utrolig høstsesong i år. Da laget gjestet Stjørdals-Blink i den 23. runden i PostNord-ligaen, hadde laget spilt 10 kamper uten tap.
Det var Stjørdals-Blink som startet kampen på M.U.S stadion best, og etter noen sjanser utnyttet Mads Lillebo en feil i forsvaret og fikk satt ballen i nettet bak Grasmo. 1-0 til Stjørdals-Blink. Etter 35 minutter legger Sebastian Brudvik et flott innlegg på bakerste, og der dukker Eirik Kjørsvik opp, og header inn utligningen. 7 minutter senere gjør Stjørdals-Blink det samme. Et godt innlegg, og Lillebo header inn sitt andre mål for dagen. Lagene går til pause på stillingen 2-1 til Stjørdals-Blink.

Etter pause har begge lag muligheter til å score, men begge lags keepere får plukket det som ikke går utenfor. En av de største sjansene sto Sebastian Brudvik for, da han fikk headet på kloss hold. Keeper kom seg raskt ned og fikk reddet. Kampen ender 2-1 til Stjørdals-Blink, og Sotra går på sitt første tap på 11 kamper.

Kampfakta

Sotra – Tromsdalen 3-1 (2-0)

Straume Sotra stadion. Dommer: Hakan Catalgøl.

Gult kort: Marius Bustgaard Larsen, Einar Hauglann Ness, Tromsdalen.

Mål: 1-0 Frederic Falck (19), 2-0 Falck (33), 2-1 Asgeir Eliassen (58), 3-1 Kristian Ree (62).

Sotra (3-4-3): Morten Grasmo – Kristian Ree, Sebastian Brudvik, Daniel Tørum – Emil Kalsaas, Henrik Nyland (Casper Thorsen fra 77), Per-Christian Pedersen, Håvard Arefjord Foldnes (Jason Onsrud Buan fra 89) – Haakon Rusten Berge (Håkon Herdlevær fra 89), Frederic Falck, Beltran Mvuka (Eirik Kjørsvik fra 70).

Kampen

Forrige kamp var glemt da Sotra tok imot Tromsdalen til toppoppgjør på Sotra stadion. Dommeren hadde knapt blåst igang kampen, før han måtte stoppe den på grunn av røyk på banen. Flott kaldt vær, og lite vind gjorde at kampen ble stoppet i 5 minutter på grunn av røyken fra en røykbombe. Da sikten var tilbake, og dommeren blåste igang kampen igjen tok Sotra kontroll. Sotra viste seg som et solid lag, og dominerte ute på banen. Frederic Falck satte inn sitt 13. mål for sesongen da han fikk pirket inn ballen etter et innlegg i det 19. minutt. I det 33. minutt, fikk samme mann satt sitt 14 seriemål for sesongen etter en strålende pasning fra Håkon Rusten Berge.
Lagene gikk til pause på stillingen 2-0 til Sotra.

Etter hvilen var Tromsdalen vesentlig mer med på notene, og Asgeir Eliassen hamret inn et langskudd fra 18 meters hold i det 58. minutt. Kort tid etter reduseringen dukker luftens konge opp på en corner. Kristian Ree rager høyest, og får headet inn 3-1 til Sotra. Sotra har flere muligheter til å øke ledelsen, men kampen stopper på 3-1. Sotra er på 3.plass på tabellen etter 24 spilte runder.

Kampfakta

Ullern – Sotra 0-4 (0-2)

Ullern kunstgress. Dommer: Michael Wikestad Pedersen.

Gult kort: Jonas Holthe, Ullern.

Mål: 0-1 Haakon Rusten Berge (15), 0-2 Frederic Falck (20), 0-3 Falck (47), 0-4 Beltran Mvuka (51).

Sotra (3-4-3): Morten Grasmo – Kristian Ree, Sebastian Brudvik, Daniel Tørum – Emil Kalsaas, Henrik Nyland, Per-Christian Pedersen, Håvard Arefjord Foldnes (Jason Onsrud Buan fra 75) – Haakon Rusten Berge (Eirik Kjørsvik fra 66), Frederic Falck, Beltran Mvuka (Kristoffer Røttingen fra 66).

Kampen

Når disse lagene møtes, deles vanligvis poengene også, men slik skulle det ikke gå denne gangen. Sotra er tilbake på vinnersporet, og tar tidlig grep om kampen.
Håkon Rusten Berge åpner målkontoen etter 15 minutters spill når han ekspederer et flott innlegg fra Mvuka på venstrekanten i mål. Fem minutter senere scorer Frederic Falck. Også denne gangen er det et innlegg fra Beltran Mvuka på venstrekanten. Lagen går til pause med en 2-0 ledelse til Sotra.

Andre omgang var knapt kommet igang da Frederic Falck setter sitt 16. seriemål for sesongen etter 47 minutter. Kort tid etter spiller Per-ChristianPedersen gjennom Mvuka, og Mvuka finter vekk sin forsvarer før han setter ballen over Ullerns keeper. Endelig sitter den for Belly igjen. Sotra dominerer resten av kampen, og kunne vunnet med langt større siffer.

Neste kamp

Nå gjenstår bare kampen hjemme mot Gjøvik-Lyn lørdag 11.november kl 13:00.
Håper alle tar turen i Parken og hjelper laget med å ta 3. plassen i denne historisk gode sesongen.