Damene vinner høstseserien i 3.div

Voss kom tidlig i førersetet i kampen da Ingeborg Tuxen-Riise satte inn det første målet etter 17 minutter. Ledelsen ble ytterligere styrket da Sunniva Haug økte til 2-0 åtte minutter senere.

Etter 34 minutters spill reduserte Martine Hauge Ludvigsen til 1-2 med en fin scoring, før Jessica Johnsen sørget for utligning, og 2-2 åtte minutter senere. Dette ble også pauseresultatet.

Sotra tok ledelsen etter 70 minutters spill, med nok en scoring fra Jessica Johnsen. Ingen flere mål ble scoret i resten av kampen, og dermed endte oppgjøret 2-3 til fordel for Sotra, som dermed også tok førsteplassen i serien.

Etter denne midtukekampen har Sotra tatt topplasseringen på tabellen med 34 poeng, og sikret seg seriemesterskapet i høstserien.

Sotra har fortsatt kamper igjen i sesongen og skal møte Os på Sotra stadion, lørdag 4. november kl 15:30 i sitt neste oppgjør.

Deretter er Nordhordland siste hinder før finalen i KM-cupen. Denne kampen går også på Sotra stadion. Kampen spilles onsdag 8. november kl 19:30