EN UTROLIG GAVE FRA SPAREBANKEN VEST

Bilde; Olav Hovland (tv) og Camilla Nygård fra Sparebanken Vest viser treningsklærne sammen med daglig leder i Sotra SK, Dan Christensen

Til høsten vil alle medlemmer i Sotra Sportsklubb mellom 7 og 18 år få gratis treningsklær!
Sparebanken Vest gir 1 million kroner,- til Sotra Sportsklubb for innkjøp av treningsklær til våre medlemmer. Dette er en gave som vil både merkes og synes.

De aller fleste av oss har fått merke det som politikerne kaller for «dyr tid». Alt har blitt dyrere de siste par årene, og selv om kontingenten lenge har vært omtrent på samme nivå så koster det likevel å delta på cuper og kjøp av treningsklær.

Sotra Sportsklubb jobber aktivt for å holde alle kostnader forbundet med idretten så lav som mulig for å sørge for at alle kan delta. Med hjelp av Sparebanken Vest har vi bl.a. opprettet ett ALLE-MED fond der det er mulig å søke om støtte til å betale f.eks. treningsavgiften.

Nå trør banken til påny!

Alle medlemmer i Sotra Sportsklubb mellom 7 og 18 år får GRATIS TRENINGSKLÆR.

Sparebanken Vest gir hele 1 million kroner fra sine prosjektmidler til klubbens kles-prosjeket. Gjennom klubbens gode avtaler med Torshov Sport og Nike i tillegg til at klubben også legger penger i potten så får våre medlemmer treningsklær til en samlet butikkpris på over 2 millioner kroner.

«Vi gleder oss veldig over å kunne bidra på denne måten», sier Camilla Nygård – banksjef i Sparebanken Vest. «Vi vet at Sotra Sportsklubb jobber godt med å sørge for at alle kan delta i idrettsaktiviteten, og med denne gaven vil vi også bidra til at alle stiller likt mht. utstyr og treningsklær».

Selv om klestrendene er blitt mer mangfoldig de siste årene så er det fortsatt mange som kjenner på ett visst kjøpepress i ungdomsmiljøene.

«Denne gaven fra banken er helt utrolig. Vi har gjort en god del de siste årene for å skape ett idrettslag for alle, og nå får vi også anledning til å gi alle våre medlemmer mellom 7 og 18 år en mulighet til å stille likt kledd på trening uavhengig av familieøkonomien» sier Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb. «De aller yngste vil fortsatt få trenings T-skjorten ved innmelding».

Det er ikke til å legge skjul på at idrettslagene også merker de økonomiske tidene. For mange er det noen prioriteringer som må gjøres hver måned og langt flere enn før må ha hjelp til treningsavgift, cupreiser m.m. Da er det viktig å holde prisnivået så lavt som mulig.

Sotra Sportsklubb forsøker å holde på kleskolleksjonene så lenge som mulig for å unngå at våre medlemmer føler at de må bytte klær for å være lik. I tillegg vil klubben nå droppe initialer på treningsklær slik at gjenbruken blir enklere.