Haile Gebrezgi med sterkt resultat på Bergen City Marathon

Haile Gebrezgi kom på en meget sterk 16.plass på helmaraton med tiden 2:54:29 på årets Bergen City Marathon (BCM). Dette er også ny klubbrekord for løper fra Sotra Sportsklubb på BCM. Vi i friidrettsgruppen gratulerer Haile med et fantastisk løp, og er utrolig stolt av å ha en så flott representant for løpegruppen vår med i tetsjiktet på BCM.

Endelig var det klart for et BCM uten restriksjoner, og Sotra Sportsklubb Løpegruppe var sterkt representert og synlige rundt om i løypen. Det var deltakere med i 5 km, halv og helmaraton, og mange tilskuere heiet frem Sotra underveis. Årets arrangement var også 10 års jubileum for BCM, med ekstra mye underholdning rundt i løypen, i form av DJ, kor og Cheerleading blant annet.

22. mai er det klart for vårt eget løp arrangement, Straumemila. Håper mange melder seg på en av de mange turene eller løpene vi har der. Hadde vært spesielt kjekt med mange ungdommer og juniorer påmeldt i klubbkonkurransen. Er du trener for et lag med ungdommer (5.-7.klasse) eller juniorer (opp til 19 år), finner du all informasjon om hvordan dere deltar (og de flotte premiene dere kan vinne) her.

Fem av åtte løpere fra Sotra Sportsklubb Løpegruppe som deltok på helmaraton. I tillegg deltok det også løpere fra klubben på 5 km og halvmaraton