Kampfakta

Sotra – Junkeren 2-1 (1-1)

Sotra stadion. Dommer: Satha Sejoohn Sritharan.

Gult kort: Daniel Mikal Aas Berntsen, Isak Wiik Lekang, Aleksander van der Spa, Junkeren, og Frederic Falck, Sotra.

Mål: 0-1 Kristoffer Forgaard Paulsen (10), 1-1 Frederic Falck (31), 2-1 Daniel Tørum (54).

Sotra (3-4-3) Morten Grasmo – Sebastian Brudvik, Kristian Ree, Daniel Tørum – Emil Kalsaas, Henrik Nyland, Per Christian Pedersen, Håvard Arefjord Foldnes – Haakon Rusten Berge, Frederic Falck, Beltran Mvuka.

Kampen

Kampen starter ganske famlende. Ingen av lagene makter å få kontroll på den. Det bølger frem og tilbake uten de store sjansene, før Junkeren setter 1-0 etter 10 minutter.
Sotra tar mer eller mindre over kampen, og kommer til flere sjanser. Håvard Foldnes får til et skikkelig skudd etter 28 minutter etter at Frederic Falck får headet ned et innlegg fra Belly, men Keeper får reddet.
Like etterpå legger Falck igjen til Rusten Berge. Falck får ballen tilbake, kommer seg inn i 16 meteren, og fyrer av et skudd. 1-1, og Sotra har utlignet. Sotra har flere store sjanser før dommeren blåser av kampen til pause, men det står 1-1 i det lagene går i garderoben.

I 2. omgang kommer Sotra ut, og tar styringen i kampen. Belly er frisk på vingen, og skaper mye, men det er på dødball det skal skje. Etter Sotra sin 6. corner i det 54 minutt, setter Daniel Tørum ballen i mål. 2-1 til Sotra, og seiersrekken på hjemmebane ser ut til å fortsette.
Junkeren kommer mer med i kampen, og får en trippelsjanse etter 67 minutter. Junkeren vil ikke reise tomhendt hjem, og kommer til flere sjanser, men forsvaret, med Kristian Ree i spissen, og en god Morten Grasmo i mål, rydder unna.

Dommeren blåser av kampen 3 minutter på overtid, og Sotra har nå 10 kamper uten tap, og en historisk poengbeholdning i klubbens tid i toppfotballen.

Neste kamp

Sotra reiser nordover, og møter Stjørdals-Blink 22.10 kl 14:30

Neste hjemmekamp er mot Tromsdalen, søndag 29. oktober kl 13:00 på Sotra stadion.