PostNord-ligaen 2024: Sotra klar for en krevende reise i pulje 1

Foto: Janne Monsen @ Hordalandsfotball

Sotra Sportsklubb er klare for å takle utfordringene i PostNord-ligaen 2024, og puljeoppsettet lover en sesong full av spenning og hard konkurranse. Pulje 1 bringer med seg to nedrykkslag fra OBOS-ligaen, Arendal som alltid er å regne med, samt lokale og vestlandske oppgjør som vil sette våre ferdigheter og styrke på prøve.

Stabilitet og Ambisjoner

Vår strategi er klar – stabilitet og ambisjoner. Vi beholder kjernen av vårt talentfulle lag, og samtidig er vi i gang med å forhandle om kontraktsforlengelser for å sikre kontinuitet.

Men vi stopper ikke der. Klubben er også i full gang med å utforske muligheter for å forsterke troppen med nye talenter som kan tilføre frisk energi og kvalitet til laget.

Lokalpatriotisme og rivalisering

Sotra Sportsklubb ønsker å være hjertet av lokalsamfunnet, og denne sesongen vil være intet unntak. Lokal- og vestlandsoppgjørene vil være ekstraordinære øyeblikk for å vise vår lokalpatriotisme og kjærlighet for regionen. Vi gleder oss til de lokale oppgjørene mot Brann 2 og Lysekloster. Vi inviterer alle våre supportere til å være med oss, støtte laget og være en del av denne spennende reisen.

Steg for steg mot suksess

Vi er overbeviste om at med den fremgangen laget har hatt de siste sesongene, rette blandingen av erfaring og ungdommelig entusiasme, vil Sotra Sportsklubb kjempe hardt i hver kamp. Vi vil kjempe for våre blå drakter, og for å nå nye høyder i PostNord-ligaen 2024. Vi inviterer deg til å være med oss på denne reisen, fylt med lidenskap, dedikasjon og fotballglede!

Støtt oss, hev stemningen, og bli med på en sesong som kan bli minneverdig for Sotra Sportsklubb!