Sotra SK har fått ny hovedtrener på A-lag damer

Foto: Odd Løvset @Hordalandsfotball

Sotra Sportsklubb har gleden av å annonsere Marius Mosleth som ny hovedtrener for A-lag damer, med kontrakt ut 2025. Etter mange år med gode prestasjoner som assisterende trener under Torstein Pedersen, tar nå Marius over stafettpinnen, og ser frem mot en spennende sesong i 3. divisjon.

Torstein Pedersen, som har gjort en fantastisk jobb for damelaget, trekker seg nå tilbake. Klubben uttrykker stor takknemlighet for hans innsats og ønsker ham lykke til videre.

Marius Mosleth, med erfaring fra Løv-Ham og Fyllingsdalen, gleder seg til å lede den erfarne og lovende gruppen. På spørsmål om hvorfor han takket ja til utfordringen, sier Marius: «Det er en spennende og god gruppe å jobbe med. Vi har erfarne, etablerte spillere, samt unge talenter. Dette gir et veldig godt utviklingsmiljø, og jeg gleder meg til å komme i gang.»

Sotra Sportsklubb er trygge på at Marius Mosleth vil bringe en ny energi til laget og ser fram til en spennende og suksessfull sesong. Sotra Sportsklubb ønsker Torstein Pedersen lykke til videre og ser frem til et godt samarbeid fremover sammen med Marius som hovedtrener!

Sammen heier vi frem våre damer mot nye høyder!