Sotra-spillere på landslagssamling i sommer

  1. juni reiste Kasper og Jonas til Skien for å delta på en ukes samling med resten av landslaget for gutter født 2004 og 2005. Kasper er fra en av våre samarbeidsklubben Kjøkkelvik, men har fra kommende sesong skrevet kontrakt med Sotra sitt A-lag, mens Jonas er en vaskeekte Sotra-gutt som også er en del av A-laget.  Denne samlingen var en ren treningssamling og forberedelse inn mot kommende sesongs landslagasaktiviteter som vi selvsagt håper både Kasper og Jonas vil være en del av. 

 

Samlingen ble ledet av Kristoffer Froestad og Jørgen Laug som er trenerteamet for landslag menn 2004. Uken i Skien besto av mye håndballtrening, internkamper, fysisk trening samt tester. , 

Jonas beskriver uken i Skien på følgende måte:

Samlingen var veldig bra. Det var tunge dager, men det har først og fremst vært gøy! Som målvakt har jeg jobbet mye med posisjonering og taktikk, spesielt på kantskudd. Det var gøy og utfordrende å få bryne seg på landets beste spillere på vår alder!

 

Kasper beskriver oppsummeringen av samlingen slik:

På samlingen  jobbet vi  mye med lagspill og relasjoner mellom spillerne på banen. Det var lange dager og tungt både fysisk og mentalt. Spesielt første samlingsdag var tung, da dagen startet tidlig på morgenen og inneholdt både håndballtrening og fysiske tester. Selv om det var tøffe dager er det alltid verdt det når du får trene med de beste spillerne og bli trent av de beste trenerne i landet!

Sotra SK er stolt over å ha med Kasper og Jonas på landslagssamling, og gleder oss til vi  får se de unge talentfulle guttene i aksjon i blå drakt i Sotra Arena fra høsten av!