Poengdeling i Skien

Odd, som stilte sterkt med flere eliteserieprofiler fra start, hadde en del ball i starten av kampen. Et par småfarligheter var det eneste hjemmelaget skapte, og Sotra opplevde det som realtivt komfortabelt å forsvare seg lavt. Utover i omgangen kom laget mer og mer inn i kampen. Flere farlige overgangsmuligheter som både kunne, og burde resultert i scoring.

Kilen-magi

Like før lagene gikk til pause, skulle endelig de blå få uttelling. Et langt Sotra angrep ble avsluttet med at Lars Kilen lobbet ballen i en bue over keeper fra 16 meter. Magi på Skagerak Arena, og 1-0 til Sotra.

Sjanserik 2.omgang

I 2. omgang ble kampen noe mer åpen. Sotra jaget 2-0 målet, mens Odd jaktet en utligning. Sotra styrte i perioder mye av spillet og skapte flere farligheter, uten at det resulterte i scoring. Det var et Sotralag som var vanskelig å bryte ned vi fikk se på Skagerak Arena. Likevel glapp det etter 71 minutter, og Odd 2 utlignet ved Dennis Gjengaar.

De siste 20 minuttene av kampen fortsatte Sotra å jakte scoring. De blå spilte seg til flere gode sjanser, men det ble bare nesten foran mål. Odd skapte kun en stor farlighet på slutten, der stod heldigvis Morten Grasmo som en vegg og blokkerte.

Dermed endte kampen 1-1 og lagene delte hvert sitt poeng denne ettermiddagen.

Trener Renate Blindheim oppsummerer kampen slik:

– Jeg synes vi igjen leverer en god bortekamp. Vi er vanskelig å bryte ned, og kommer til flere gode overgangsmuligheter. Det vi leverer med ball er vi veldig fornøyde med. Vi har en fin variasjon i det vi gjør. Det føles litt kjedelig å ikke få med oss alle tre poengene herfra, men kampen sett under et, var nok uavgjort et fortjent resultat.

Kamp mot Egersund

Nå gleder vi oss veldig til neste hjemmekamp lørdag 28/5 mot Egersund. Kampen starter 1300, og vi håper mange tar turen for å heie oss frem fra tribunen.