Kontingent og treningsavgift 2021

Med nytt medlemssystem på plass er vi nå klar for å sende ut kontingent og treningsavgift for våren 2021.
Det er ikke mer enn 2 år siden klubben sist byttet system, så vi skulle gjerne unngått å skifte påny allerede, men pga. oppkjøp og sammenslåing av systemer hos våre tidligere leverandør så ble vi nødt for å gå igang med nytt bytte.

Med Rubic medlemssystem i bunn så er vi sikker på at vi går en god tid i møte. Systemet er i bruk hos mange andre store idrettslag og er dermed godt utprøvd.

Det er imidlertid alltid en viss spenning første gangen det skal faktureres fra nytt system. Mange opplysninger skal på plass for alle våre 3.000 medlemmer. Vi håper og tror at vi er tett på 100% riktig, men oppfordrer alle som lurer eller ser feil om å ta kontakt med oss så snart som mulig på klubb-mailen.

Les mer om kontingent- og treningsavgifter HER

TRENERE; NIF sine retningslinjer for medlemskap i et idrettslag tilsier at det skal foreligge en sporbar transaksjon for at et medlemskap skal være gyldig. Dvs. at det må foreligge en betaling.

Minsteavgiften (fastsatt av NIF) er kr. 50,- pr. år.

Sotra Sportsklubb har valgt minsteavgift for våre trenere. Trenere med 2 barn eller flere i klubben vil inngå i en familiepris.
For alle våre trofaste trenere så vil klubben kompensere avgiften sammen med en godtgjørelse. Dette jobbes det med i disse dager, så vi vil om kort tid informere om hvordan dette vil bli gjort.

50-lappen må med andre ord betales for at du som trener skal være medlem i klubben – men du vil bli kompensert for dette.